Hotels

Ongeveer een 20-tal hotels verspreid over heel Belgie doen beroep op onze diensten in geval van problemen of renovaties. Zij beseffen dat het voor hun bedrijf noodzakelijk is om een betrouwbare firma in te schakelen voor kleine of grote interventies of een volledige renovatie.

Sanitair

Sanitaire werken variërend van defecte kranen, toiletten, aan- en afvoerleidingen tot vernieuwen van een volledige installaties van aan- en afvoerleidingen, buffertanks, hydrofoorgroepen, warmtewisselaars, vetafscheiders, sanitaire ruimten, wellness en badkamers behoren tot onze specialiteiten.

Waterbehandeling

Sinds de jaren 80 hebben we ons steeds gespecialiseerd in waterbehandelingsystemen. Hierdoor zijn we terechtgekomen in de wereld van de grotere tot de hele grote installaties. Wij bekijken de mogelijkheden met de klanten om een betrouwbare installatie aan te bieden. Dit omvat filtering, ontijzering, waterverzachting, dosering (anti-corrosie), legionellabestrijding en osmosetoestellen.

Badkamerrenovaties

Als goed gestructureerde firma bieden wij een 20-tal Hotels in Belgie een grote meerwaarde als het gaat om badkamerrenovaties. Sinds 1991 zijn we hiermee gestart en hebben ondertussen hotels gerenoveerd met een 15-tal kamers tot en met 431 kamers, inclusief de betegelingswerken zoals het recent afgelopen project te Brussel “THE HOTEL“ (Vroegere HILTON).
Enkele uitgevoerde projecten zijn bv: Europa Hotel Wetstraat (1991), The Hotel, Sheraton Brussels, Sheraton Airport, Hilton Brussels City, Hotel Bloom, Crown Plaza Brussels, Crown Plaza Antwerp, Radisson SAS, Novotel, Holiday Inn Diegem, Scandic Brussels, Scandic Antwerp, …

Door de jaren ervaring zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde wat badkamer- en hotelrenovatie betreft.

Sneldienst

Is een breed begrip, maar wordt door firma De Wit hoog in het vaandel gedragen. Indien u ons als bestaande klant contacteert, doen wij al het mogelijke om u zo snel mogelijk uit de problemen te helpen.
Hierdoor ontstaat er een vertrouwensrelatie die een grote meerwaarde biedt voor onze klanten.

In 1991 werden we gecontacteerd door Europahotel te Brussel (wetstraat) om een 100-tal badkamers volledig te renoveren.

Dit was de start voor een specialisatie waardoor we geleidelijk aan uitgroeiden tot een belangrijke vaste waarde in de hotelbranche.

De laatste jaren werden de teams uitgebreid met verschillende tegelplaatsers. Door deze dienst aan te bieden krijgen we een snellere en vlottere realisatie van het project. Met een referentie van een 20-tal hotelrenovaties (zowel klein als zeer grote) verspreid over het hele land hebben we een werkwijze uitgebouwd waarbij we met de opdrachtgevers steeds de beste oplossing vinden voor elk probleem, zonder de hotelgasten te storen.