Industrie

Onze locatie te Zaventem heeft grote voordelen voor enkele honderden bedrijven die we bedienen met een zeer snelle en correcte service zodat hun productie en continuïteit zelden in het gedrang komen. Dit brengt met zich mee dat we voor veel bedrijven in het hele land, tot Groot-Hertogdom Luxemburg toe, zowel grote projecten als kleine herstellingen reeds uitgevoerd hebben.

Jarenlang zijn we reeds actief voor enkele grotere bedrijven en instellingen zoals Delhaize, DHL, Caterpillar, KU Leuven, Cofely’s, ... Ook hier bevatten onze projecten kleine herstellingen, renovaties en nieuwbouw. Door de jaren heen is de intensieve samenwerking tussen de onderhoudsverantwoordelijken en onze projectleiders dan ook uitgegroeid tot één van onze sterke punten.

Planning, flexibiliteit en snelle interventies zijn onze sterke punten waardoor ons klantenbestand op de bedrijvenmarkt dagelijks groeit.
Onze techniekers en installateurs beschikken allemaal over de nodige certificaten en worden continu verder bijgeschoold.